Kære dansker 2: Det er rigtig svært at skulle starte helt forfra

I denne podcast har jeg snakket med Mohammad fra Syrien.

14302622_1170188693053517_96813259_nabsolutely Danish
Here is the second edition of our one-off series of shows in Danish that are absolutely Danish exploring more about migrants and refugees in Denmark.

I denne podcast har jeg snakket med Mohammad. Han og resten af familien er statsløse palæstinensere, som er flygtet fra Syrien. Han taler derfor blandt andet om den ekstra usikkerhed, der følger dem som statsløse. Det var egentlig hans bror, Nizar, der kontaktede mig, så det er hjemme hos ham, at jeg talte med dem begge. Efter at have givet hånden til de fleste i familien og fået serveret kage og kaffe, satte vi os i sofaen for at få os en god snak.

Jeg kunne nemt være blevet, et par timer længere end jeg gjorde, for begge mænd havde en masse interessante observationer og perspektiver. Mohammad fortæller i denne podcast om livet på integrationsydelse og om det brændende ønske om at få et job.

The aim behind this special series is to reach a Danish audience on the topic of refugees which is much discussed here in Denmark and elsewhere too but often lacking the voices of the refugees themselves.

The next Danish show will be coming to you on September 23rd. So until then stay tuned

The host of this show is: Gwen Fox

Download

Podcast-Feed

iTunes-Abo

Image/Billedet: https://www.mino.dk/dansksiden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*